Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Φορτούνη στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Με Φορτούνη στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Φορτούνης ζήτησε να ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του.

Είναι ο μεγάλος άτυχος του φετινού Ολυμπιακού. Η μεγαλύτερη απώλεια που μπορούσε να έχει η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Ο κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής. Ο Κώστας Φορτούνης, περί ου ο λόγος, μπορεί να μην είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ωστόσο αποφάσισε να τους στηρίξει με την παρουσία του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, λοιπόν, ζήτησε και θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Ο Φορτούνης, αν και δεν μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά, ήθελε να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες και φίλους του, για ψυχολογική υποστήριξη. Και για αυτόν τον λόγο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αρκετές ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Φορτούνης, αφού μίλησε με συμπαίκτες του για το μεγάλο παιχνίδι, επιβιβάστηκε στο πούλμαν της ομάδας του και μετέβη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και τους ανθρώπους της αποστολής του Ολυμπιακού  στο ΟΑΚΑ, για να δει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024