Ο Κολοσσός Ρόδου έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή προετοιμασία δείχνοντας πως μπορεί να κάνει μια ακιόλογη χρονιά στην φετινή Basket League. Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Τάιρον Μπρέιζελτον, μίλησε στο επίσημο σάιτ για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, αλλά και για τον κόσμο.
Ο Αμερικάνος γκαρντ, τόνισε πως έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία στον σύλλογο, ενώ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στον επικείμενο αγώνα με τον Πανιώνιο και να δώσει τη στήριξη του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τάιρον Μπρέιζελτον:
«Πιστεύω ότι κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Νικήσαμε σε όλα φιλικά, αλλά το σημαντικό ήταν ότι ο ένας έμαθε τον άλλον πολύ καλά. Αναπτύξαμε μία καλή χημεία μέσα στην ομάδα, με τον προπονητή και όσο περνάει ο καιρός όλοι καταλαβαινόμαστε καλύτερα.
Είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν πρόκειται από τώρα να κοιτάμε πολύ μακριά, αλλά θα κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Γι’ αυτό, είμαστε επικεντρωμένοι στο ματς με τον Πανιώνιο και περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας στηρίξει. Να είναι ο έκτος παίκτης μας και να μας δίνει ενέργεια, ώστε να παίξουμε όσο πιο δυνατά γίνεται για να πάρουμε τη νίκη».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.