Τροχαίο στις Σέρρες με μία νεκρή και μία τραυματία
Νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της και μία άλλη τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στην περιοχή των Σερρών, στην Εθνική Οδό Δράμας-Αμφίπολης.
Νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της και μία άλλη τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στην περιοχή των Σερρών, στην Εθνική Οδό Δράμας-Αμφίπολης.
Στις 5 τα ξημερώματα αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη, στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Δράμας – Αμφίπολης, βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της οδηγού και ο τραυματισμός 25χρονης που επέβαινε στο όχημα.
Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε ένα άτομο, καθώς και άλλο ένα τραυματισμένο, από Ε.Ι.Χ. όχημα, συνεπεία εκτροπής του, στη Δ.Ε. Πρώτης στην Αμφίπολη Σερρών. Στο συμβάν επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τις δύο γυναίκες και τις μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Σερρών.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής