Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων στην καρδιά της Αθήνας

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων στην καρδιά της Αθήνας

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων που εμπορεύονταν και διακινούσαν λαθραία τσιγάρα στο κέντρο της Αθήνα προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων που εμπορεύονταν και διακινούσαν λαθραία τσιγάρα στο κέντρο της Αθήνα προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία με οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Θεάτρου από την Ομάδα Παρεμπρορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης και αφού είχε εντοπιστεί οίκημα, σε χώρους του οποίου αποθηκεύονταν και διακινούνταν λαθραία τσιγάρα και καπνικά προϊόντα, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία Δικαστικού Λειτουργού. Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα λαθρεμπορίου 2.832 πακέτα τσιγάρα και 1.045 συσκευασίες καπνικών προϊόντων.

Επίσης εντός του οικήματος συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας θεωρούνται από τους βασικούς συντελεστές των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και καπνικών προϊόντων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνιακού Κώδικα και οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024