Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολ: «Να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια»

Πολ: «Να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια»

Ο Μπράντον Πολ, μετά τη νέα ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κάποια καλά πράγματα στο παρκέ όσο είχαν ρυθμό, αλλά παραδέχθηκε πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει περισσότερο στη συνέχεια για να είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες από τον Ερυθρό Αστέρα σε φιλικό παιχνίδι στο ΣΕΦ με σκορ 73-71.

Ο Μπράντον Πολ, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» όσο έπαιζαν με ρυθμό είχαν το πλεονέκτημα, αλλά παραδέχθηκε πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει περισσότερο το επόμενο διάστημα, ενώ τόνισε πως οφείλουν άπαντες να είναι έτοιμοι όταν θα αρχίσουν τα επίσημα ματς.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πολ:

«Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, κάναμε κάποια καλά πράγματα σήμερα, πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσουν τα επίσημα ματς.

Πρέπει να δουλεύουμε μέρα με τη μέρα, αν μείνουμε και υγιείς θα είμαστε αυτοί που θέλουμε να είμαστε. Όσο παίζουμε με ρυθμό έχουμε πλεονέκτημα, δεν θέλουμε να αφήσουμε το τέμπο στους αντιπάλους μας».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024