Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ : Κατηγορεί την κυβέρνηση για έλλειψη σχεδίου στο προσφυγικό

ΚΙΝΑΛ : Κατηγορεί την κυβέρνηση για έλλειψη σχεδίου στο προσφυγικό

«Σήμερα ανακοίνωσαν πάλι τα 3 από τα 7 μέτρα της προηγούμενης σύσκεψης. Χωρίς λεπτομέρειες, ποσοτικούς στόχους και χρονοδιάγραμμα. Με επαναλαμβανόμενες γενικολογίες» είναι το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ για την νέα σύσκεψη στο Μαξίμου με θέμα το προσφυγικό

Για έλλειψη ουσιαστικού σχεδίου για το προσφυγικό και επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος κατηγορεί το Κίνημα Αλλαγής την κυβέρνηση. Αφορμή για το σκληρό σχόλιο αποτέλεσε η νέα σύσκεψη στο Μαξίμου για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος.

«Οι συσκέψεις για το προσφυγικό γίνονται Σάββατο για να δημιουργηθεί η εικόνα της «δραστήριας και άοκνης» κυβέρνησης. Το ερώτημα είναι τι κάνει η κυβέρνηση τις εργάσιμες ημέρες.» αναφέρει χαρακτηριστικά το ΚΙΝΑΛ.

«Το σίγουρο» προσθέτει «είναι πως εργάζεται ο τομέας επικοινωνίας. Η υπόλοιπη αγνοείται. Σήμερα ανακοίνωσαν πάλι τα 3 από τα 7 μέτρα της προηγούμενης σύσκεψης.»

» Χωρίς λεπτομέρειες, ποσοτικούς στόχους και χρονοδιάγραμμα. Με επαναλαμβανόμενες γενικολογίες. Με σχεδόν 29.000 εγκλωβισμένους στα νησιά του Αν. Αιγαίου φαίνεται ότι στόχος είναι να ξεχαστούν οι τεράστιες ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Και αυτός διαφαίνεται πως είναι ένας στόχος που θα καταφέρουν να επιτευχθεί.»

«Η άμεση αποσυμφόρηση είναι η μόνη λύση.» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024