O μεταμφιεσμένος Ρονάλντο «μάγεψε» και στο Τορίνο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μεταμφιέστηκε, μάγεψε στην κεντρική πλατεία του Τορίνο (όπως κατά το παρελθόν στη Μαδρίτη), όμως οι περαστικοί δεν άργησαν να τον καταλάβουν και αυτός έφυγε τρέχοντας
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θυμήθηκε στιγμές Μαδρίτης. Μεταμφιέστηκε, βάζοντας μαλλιά και μούσι, μάγεψε με τα ατελείωτα κόλπα του και άφησε άφωνους τους περαστικούς στην Piazza Castello στο Τορίνο.
Ωστόσο οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν άργησαν να τον καταλάβουν και έσπευσαν να τον απολαύσουν. Μετά την επίδειξη υψηλής τεχνικής, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ «τράπηκε σε φυγή» με τους θαυμαστές του να τον ακολουθούν μέχρι και το τελευταίο του βήμα, για ένα αυτόγραφο ή μία φωτογραφία!
Απολαυστικός Κριστιάνο Ρονάλντο στο κέντρο του Τορίνο:
- Basketball Sphere: «Oι τρεις παίκτες που είναι πιθανό να μην συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό»
- Ο Οτσόα έβαλε τα κλάματα μετά τον αποκλεισμό του Μεξικού από την Αγγλία (vid)
- Τι είπε ο Αντσελότι για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και την επόμενη μέρα…
- Αδιανόητο: Ο Χέντερσον χτύπησε στους πανηγυρισμούς της Αγγλίας και αποχώρησε με φορείο! (vid, pic)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Πρόωρος τελικός Πορτογαλία-Ισπανία και μετά ΗΠΑ-Βέλγιο
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Όλες οι διασταυρώσεις και τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών
- Τραγική κατάληξη για τον Ρίβας: Ο γνωστός βολεϊμπολίστας και η οικογένειά του θύματα των σεισμών στη Βενεζουέλα!
- Λαρεντζάκης: «Ο κόσμος πάντα αγκαλιάζει την Εθνική, τους απογοητεύσαμε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442