Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Με τη συνταγή του θριάμβου και κόντρα στον ΠΑΟΚ

Άρης : Με τη συνταγή του θριάμβου και κόντρα στον ΠΑΟΚ

Όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα του Άρη στην επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού θα είναι αυτή που θα ξεκινήσει στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (22/9) κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Άρης δίνει το δεύτερο του ντέρμπι στην τρέχουσα σεζόν την ερχόμενη Κυριακή, καθώς φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague (22/9, 18:30).

Αν και απομένουν δύο ημέρες μέχρι το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του βορρά, όλα δείχνουν ότι η ενδεκάδα του Άρη για την αναμέτρηση αυτή έχει ήδη κλειδώσει, καθώς η επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού πριν από 5 μέρες, σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας, καθιστούν δύσκολο το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Κουέστα, έχοντας μπροστά του τους Βέλεθ και Ρόουζ, ενώ Σούντγκρεν και Κόρχουτ θα αγωνιστούν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ οι Σάσα και Ματίγια θα βρίσκονται στο κέντρο σε ρόλο αμυντικών μέσων.

Η μοναδική διαφοροποίηση που μπορεί να υπάρξει είναι στην μεσοεπιθετική τετράδα και αφορά την χρησιμοποίηση ή όχι του Γκάμα από την αρχή του αγώνα. Εάν δεν αγωνιστεί ο Πορτογάλος τότε ένας εκ των Μαντσίνι και Μαρτίνεθ αναμένεται να πάρει την θέση. Κατά τα άλλα οι Ντιγκινί, Φετφατζίδης και Ιντέγε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι παρόντες ως βασικοί.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024