Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ με εμπόριο βρέφους: «Δεν το πούλησα, το έδωσα» ισχυρίζεται η μητέρα

Θρίλερ με εμπόριο βρέφους: «Δεν το πούλησα, το έδωσα» ισχυρίζεται η μητέρα

Η 19χρονη μητέρα που γέννησε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με πλαστή ταυτότητα ισχυρίζεται ότι δεν πούλησε το βρέφος της, αλλά σκόπευε να το δώσει σε άλλη οικογένεια ώστε να ζήσει μία καλύτερη ζωή. Η ίδια - όπως είπε - δεν είχε τη δυνατότητα να το μεγαλώσει.

Τη δική της εκδοχή για την υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους που γεννήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας έδωσε η 19χρονη μητέρα του μωρού. Η ίδια δηλώνει μετανιωμένη και ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να πουλήσει το αγοράκι της, αλλά σκόπευε να το δώσει σε μία Ρομά για να έχει το παιδί μία καλύτερη ζωή.

Η κοπέλα, η οποία είναι ήδη μητέρα τριών παιδιών, αποφάσισε να δώσει το τέταρτο μωρό της σε άλλη οικογένεια γιατί, όπως λέει, δεν είχε τη δυνατότητα να το μεγαλώσει. Ωστόσο, υποψίες έχει κινήσει στην αστυνομία το περιστατικό, η οποία ερευνά το ενδεχόμενο κυκλώματος εμπορίας βρεφών.

«Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη. Έχω μετανιώσει. Θέλω το παιδί μου πίσω. Θα δουλέψω» λέει κλαίγοντας, σημειώνοντας πως δεν έχει δει από τότε τη γυναίκα στην οποία σκόπευε να δώσει το παιδί της.

Οι γονείς της είναι στη φυλακή και ο άντρας της την παράτησε

Η Μαρία παντρεύτηκε στα 15 της. «Οι γονείς μου είναι και οι δύο στη φυλακή. Και τα τρία μου πιτσιρίκια τα έχω μεγαλώσει μόνη μου. Ο άντρας μου με παράτησε όταν ήμουν 5 μηνών έγκυος. Παντρεύτηκε, πήρε άλλη. Τα δύο κοριτσάκια μας (ηλικίας 4,5 ετών και 2,5 ετών) τα έχει αυτός και το αγοράκι (3 ετών) το έχω εγώ» εξηγεί.

Η 19χρονη μένει σε πολύ κακές συνθήκες στο σπίτι της πολύτεκνης αδελφής της. Όπως περιγράφει, υπήρχαν φορές που δύο και τρεις μέρες δεν είχε τίποτα να ταΐσει τα παιδιά της και που έμενε νηστική και η ίδια. «Ξέρεις τι είναι να κλαίνε τα παιδιά σου από την πείνα και να μην έχεις να τα ταΐσεις;» προσθέτει.

«Η γυναίκα που με πλησίασε μου έδινε τρόφιμα, όχι χρήματα»

«Με πλησίασε μια κοπέλα, μια 30χρονη Ρομά, όταν ζητιάνευα έξω από σούπερ μάρκετ. Ήμουν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης. Μου πρότεινε να της το δώσω να το μεγαλώσει για να έχει μια καλύτερη ζωή. Όχι να της το πουλήσω» περιγράφει η 19χρονη, μιλώντας για τη γυναίκα στην οποία σκόπευε να δώσει το παιδί της.

«Όταν με πλησίασε η 30χρονη ρομά, μου εξήγησε ότι δεν είχε παιδιά και ζήτησε το μωρό για να το μεγαλώσει. Της είπα “ναι”. Είπαμε μόλις γεννήσω να μου δώσει την ταυτότητά της για να πάει στο όνομά της κατευθείαν. Δε μου έδινε όλο αυτό το διάστημα χρήματα, παρά μόνο με βοηθούσε δίνοντάς μου τρόφιμα» λέει η 19χρονη.

Η μέρα της γέννας και η πλαστή ταυτότητα

Η 19χρονη περιγράφει πως την έπιασαν οι πόνοι της γέννας. Τότε, η 30χρονη ρομά της έδωσε την ταυτότητά της για να πάει στο νοσοκομείο, αλλά δεν της είπε πως ήταν πλαστή.

Μάλιστα, οι νοσοκόμες στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας τής έκαναν παρατήρηση λέγοντάς της πως δεν έμοιαζε με το πρόσωπο της φωτογραφίας που υπήρχε στην ταυτότητα. «Τότε πήγα και κατέθεσα μόνη μου στις αρχές» σημείωσε.

Το νεογέννητο αγόρι της 19χρονης παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024