Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λιανός κατά Λιάγκα: Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει το Voice

Λιανός κατά Λιάγκα: Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει το Voice

Τα πυρά του εξαπέλυσε ο Γιώργος Λιανός κατά του Γιώργου Λιάγκα ενώ στον πλευρό του είχε και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Με την τηλεοπτική σεζόν να έχει ξεκινήσει για τα καλά, μαζί της ήρθε και η πρώτη τηλεοπτική κόντρα, με χαρακτηριστικό τον «διαπληκτισμό» μεταξύ Γιώργου Λιάγκα, Γιώργου Λιανού και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στον αέρα της εκπομπής του, για την πιθανή επιλογή του Γιώργου Λιανού ως παρουσιαστή του «The Voice» και έκρινε ότι: «Ο Γιώργος είναι ένας πολύ καλός παρουσιαστής, αλλά δεν έχει την προσωπικότητα να είναι νούμερο ένα».

Αμέσως μετά από αυτήν την δήλωση ο Γιώργος Λιανός μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή απάντησε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ: «Τον εκτιμούσα τον Λιάγκα μέχρι που μίλησε για μένα… Με ζηλεύει… Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice…».

Συμπαραστάτης του Λιανού, ο Αρναούτογλου

Στο «στρατόπεδο» του Γιώργου Λιανού συντάχθηκε μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος τόνισε: «Για τέτοια είσαι Λιάγκα για να δημιουργείς εντάσεις και πάθη και μίση και ίντριγκα… Γιατί ρε Λιάγκα δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός και τώρα τα πήρες όλα;».

Τα καρφιά του όμως πέταξε και στον Δημήτρη Παπανώτα, λέγοντας: «Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι και να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είσαστε έτοιμοι να τα ακούσετε».

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024