
Ριβάλντο: «Γλίτωσε ιστορική ξεφτίλα η Ρεάλ Μαδρίτης»
Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε ο Ριβάλντο για την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Παρί Σεν Ζερμέν (3-0) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League
Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα από την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν και ο άλλοτε παίκτες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και φυσικά Μπαρτσελόνα, τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει πολλή δουλειά να κάνει αν θέλει η Βασίλισσα να παίξει όπως η ομάδα που κατέκτησε τρεις φορές το Champions League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο θρυλικός Ρίμπο:
«Η ισπανική ομάδα ήταν αρκετά κακή απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν η οποία ήταν ασυγκράτητη. Θα μπορούσε να έχει νικήσει με μεγαλύτερο σκορ από το 3-0 και ενδεχομένως η Ρεάλ να έχει γλιτώσει μια ιστορική ξεφτίλα.
Οι παίκτες της Ρεάλ έχασαν την μπάλα πολλές φορές στη μεσαία γραμμή και έγινε ιδιαίτερα ευάλωτη στην άμυνά της. Ο Ζιντάν έχει πολλή δουλειά να κάνει για να εμφανίσει μια ομάδα όπως και εκείνη που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ τρεις φορές στη σειρά».
- «Στο εξωτερικό κινδυνεύει η ζωή μου»: Συγκλονίζει η ιστορία Ιρακινής που ζητά άδεια διαμονής από το υπ. Μετανάστευσης
- Έξαλλη η Ζόι Κράβιτζ με ανάρτηση της Hulu – Η φωτογραφία με τον Χάρι Στάιλς που άναψε «φωτιές»
- Ρεκόρ της Euroleague σε τηλεθέαση, social media και προσέλευση στα γήπεδα – Αναλυτικά οι αριθμοί (pic)
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε τριήμερη εκεχειρία στην Ουκρανία
- Acropolis Swim Open: Σπουδαίος Σίσκος στα 200μ. ύπτιο, καλύτερη επίδοση στον κόσμο και Πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Πάπας Λέων ΙΔ’: Έξι πράγματα που μάθαμε για τον πρώτο Αμερικάνο ποντίφικα στο πρώτο έτος της θητείας του



