
Ριβάλντο: «Γλίτωσε ιστορική ξεφτίλα η Ρεάλ Μαδρίτης»
Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε ο Ριβάλντο για την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Παρί Σεν Ζερμέν (3-0) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League
Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα από την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν και ο άλλοτε παίκτες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και φυσικά Μπαρτσελόνα, τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει πολλή δουλειά να κάνει αν θέλει η Βασίλισσα να παίξει όπως η ομάδα που κατέκτησε τρεις φορές το Champions League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο θρυλικός Ρίμπο:
«Η ισπανική ομάδα ήταν αρκετά κακή απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν η οποία ήταν ασυγκράτητη. Θα μπορούσε να έχει νικήσει με μεγαλύτερο σκορ από το 3-0 και ενδεχομένως η Ρεάλ να έχει γλιτώσει μια ιστορική ξεφτίλα.
Οι παίκτες της Ρεάλ έχασαν την μπάλα πολλές φορές στη μεσαία γραμμή και έγινε ιδιαίτερα ευάλωτη στην άμυνά της. Ο Ζιντάν έχει πολλή δουλειά να κάνει για να εμφανίσει μια ομάδα όπως και εκείνη που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ τρεις φορές στη σειρά».
- Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος – Τι ισχύει για λοιπά καταστήματα και επιχειρήσεις
- Το όμορφο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τις στιγμές μετά τον τελικό της Euroleague
- Μηχανική βλάβη στο Flying Cat 4 πριν τον απόπλου από τον Πειραιά – Ταλαιπωρία για 436 επιβάτες
- Μήπως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη θα έπρεπε να «κλέψει» τις δουλειές μας;
- Περιφερειακή Υμηττού: Η στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες – «Δύο λεπτά τρόμου με κλειδωμένες πόρτες»
- Η ζωή των νέων Ρώσων μέσα από τις φωτογραφίες της Kristina Rozhkova – «Φαντασία, δυσφορία κι αποξένωση»



