Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρκο Μάριν: «Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα κόντρα στον Ολυμπιακό…»

Μάρκο Μάριν: «Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα κόντρα στον Ολυμπιακό…»

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Μάριν, μίλησε για την ήττα της σέρβικης ομάδας από την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα του Champions League, αλλά και για το ματς που ακολουθεί με τους Πειραιώτες

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να κερδίζουν εύκολα με 3-0.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν, ο οποίος είναι πλέον αρχηγός στον Ερυθρό Αστέρα, μίλησε για τη μάχη που έδωσε η ομάδα του απέναντι στην αντίστοιχη του Νίκο Κόβατς στο Μόναχο, αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι, για την 2η αγωνιστική.

Ο έμπειρος άσος τόνισε ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα παρουσιαστεί καλύτερος στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες και εξέφρασε την ελπίδα του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Είδαμε ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι σε άλλο επίπεδο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ με βάση τις ευκαιρίες που κάναμε, αλλά οι αντίπαλοί μας άξιζαν τη νίκη. Τα τελευταία δύο γκολ που πέτυχαν μας πλήγωσαν πολύ. Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε στον όμιλο και μάλιστα εκτός έδρας. Ελπίζω να τα καταφέρουμε καλύτερα κόντρα στον Ολυμπιακό».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024