Σλούκας για Εθνική: «Oι ευθύνες βαραίνουν τον καθένα από εμάς»
Απογοητευμένος και λυπημένος αισθάνεται ο Κώστας Σλούκας για την πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ενώ τόνισε πως οι ευθύνες βαραίνουν τους πάντες
Αρκετές μέρες μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και αφού η… σκόνη έχει καθίσει, ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το τι αισθάνεται για την Εθνική ομάδα.
Απογοήτευση και λύπη φυσικά, ενώ τόνισε πως η ευθύνη βαραίνει όλους στην ομάδα, συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό του.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σλούκας στο twitter:
«Σκέφτομαι συνεχώς αυτή την ομάδα και δυστυχώς τα συναισθήματα που παραμένουν είναι απογοήτευση και λύπη… Οι ευθύνες βαραίνουν τον καθένα από εμάς, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου… Σίγουρα, αυτό το γκρουπ παικτών άξιζε κάτι παραπάνω!»
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.