Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το «BHMAGAZINO» με τις Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Μαίρη Κατράντζου στο εξώφυλλο

Το «BHMAGAZINO» με τις Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Μαίρη Κατράντζου στο εξώφυλλο

Το «BHMAGAZINO» το οποίο κυκλοφορεί όπως πάντα με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» φιλοξενεί προσωπικότητες με διεθνή ακτινοβολία και μια μεγάλη αποκλειστικότητα

Το «BHMAGAZINO» το οποίο κυκλοφορεί όπως πάντα με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» φιλοξενεί προσωπικότητες με διεθνή ακτινοβολία και μια μεγάλη αποκλειστικότητα. Στο εξώφυλλο του περιοδικού είναι η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Μαίρη Κατράντζου. Οι δυο international προσωπικότητες παραχώρησαν αποκλειστική συνέντευξη στην Διευθύντρια του «BHMAGAZINO» Μαργαρίτα Σφέτσα, λίγο πριν το μεγάλο φιλανθρωπικό γεγονός στο Ναό του Ποσειδώνα.

Οι κυρίες Βαρδινογιάννη και Κατράντζου μιλάνε για το λαμπερό fashion show το οποίο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους όπου βρίσκεται ο εμβληματικός ναός και φωτογραφίζονται αποκλειστικά για το ένθετο περιοδικό του «ΒΗΜΑΤΟΣ». Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και η διάσημη fashion designer συνεργάστηκαν για το εθνικής σημασίας αυτό γεγονός (ήδη τα παγκόσμια media έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην Ελλάδα ενώ ετοιμάζονται να φθάσουν ειδικά από το εξωτερικό πολύ μεγάλες προσωπικότητες), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Η παγκόσμια Mary όπως είναι γνωστή η κ. Κατράντζου θα παρουσιάσει ειδικά την νέα της κολλεξιόν για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2020.

Στο «BHMAGAZINO» υπάρχουν όμως όπως πάντα πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Η μόλις 27 ετών ηθοποιός Δάφνη Πατακιά μιλάει για την συνεργασία της με τους Γιώργο Λάνθιμο και Πώλ Βερχόφεν.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024