Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tσεκάρει την ετοιμότητα του Στρατού ο Αρχηγός ΓΕΣ - Επίσκεψη στη Λέσβο

Tσεκάρει την ετοιμότητα του Στρατού ο Αρχηγός ΓΕΣ – Επίσκεψη στη Λέσβο

Ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς δεν έχει σταματήσει να τσεκάρει τις ετοιμότητες των ακριτικών μονάδων και φυλακίων στο Αιγαίο και ταυτόχρονα να εμψυχώνει το στρατιωτικό προσωπικό με τη δική του παρουσία.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς δεν έχει σταματήσει να τσεκάρει τις ετοιμότητες των ακριτικών μονάδων και φυλακίων στο Αιγαίο – και ειδικά των τμημάτων άμεσης επέμβασης – και ταυτόχρονα να εμψυχώνει το στρατιωτικό προσωπικό με τη δική του παρουσία.

Σ’ αυτό το πλαίσιο τη Δευτέρα πραγματοποίησε ακόμη μία επίσκεψη σε μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια της Περιοχής Ευθύνης (ΠΕ) της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ»), δηλαδή στην περιοχή της Λέσβου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο.

Η ηγεσία του Στρατού Ξηράς κρίνει ότι τέτοιες επισκέψεις είναι επιβεβλημένες σε μία περίοδο ιδιαίτερα ταραγμένη για τα εθνικά μας θέματα καθώς η Τουρκία αρνείται να κατεβάσει τους τόνους της έντασης και συνεχίζει την παραβατική συμπεριφορά.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 98 ΑΔΤΕ όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Σχηματισμού. Παράλληλα όμως ο κ.Καμπάς έδωσε μεγάλο βάρος στα αντανακλαστικά και στην ετοιμότητα των τμημάτων ταχείας αντίδρασης.

Μετέβη σε Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) και Μονάδες όπου παρακολούθησε την ενεργοποίηση τμημάτων αεράμυνας, και πλεύση μέσων από Ειδικό Τάγμα Εθνοφυλακής, ενώ πραγματοποίησε έλεγχο της ενεργοποίησης και ανάπτυξης τμημάτων αμέσου επέμβασης, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, ετοιμότητας και ηθικού του έμψυχου δυναμικού.

Επιπλέον, όπως σημειώνει το ΓΕΣ, ο Αρχηγός ΓΕΣ μίλησε στο το σύνολο του προσωπικού, τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν σε κοινωνικό και επιχειρησιακό επίπεδο.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024