
Άγγελος Λάτσιος: Πήγε να θαυμάσει τη μεγάλη του αγάπη
Δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να δει από κοντά την μεγάλη του αγάπη!
Με ένα Story στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άγγελος Λάτσιος αποκάλυψε πως χθες πήγε να δει από κοντά την μεγάλη του αγάπη!
Στον πλευρό των ερυθρολεύκων και στην πρεμιέρα που είχε χθες το απόγευμα ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε και τον πρώτο του βαθμό στο Champions League, καθώς έφερε ισοπαλία 2-2 με τη φιναλίστ του περσινού τελικού της διοργάνωσης, Τότεναμ, στάθηκε και ο γιος της γνωστής παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη.
Ο Άγγελος Λάτσιος, που αγαπά πολύ την ερυθρόλευκη ομάδα, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό ματς! Έτσι μετέβη στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά και να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα!
Μάλιστα δημοσίευσε και σχετικό InstaStory μεταφέροντας το πανηγυρικό κλίμα του γηπέδου!
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χάρι Κέιν, ο… τυφώνας: Πέρασε Πελέ, κυνηγά Μέσι-Εμπαπέ και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας (pics, vids)
- Βίκυ Καγιά: Πώς κινήθηκε για το δημοσίευμα που την ήθελε να χωρίζει με τον Ηλία Κρασσά
- Φλόριντα: Ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε από αλιγάτορα σε ποτάμι
- Βενεζουέλα: Άνδρας βρέθηκε ζωντανός 7 ημέρες μετά τους σεισμούς – Πασχίζουν να τον ανασύρουν από τα συντρίμμια
- Ποιοι και πόσα χρωστάνε στην Εφορία – Γιατί δεν προχωρούν οι ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη





