Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή την εντεκάδα δοκίμασε ο Μαρτίνς

Αυτή την εντεκάδα δοκίμασε ο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού «έδειξε» στην προπόνηση της Τρίτης, την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους απέναντι στην Τότεναμ

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να φέρουν εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή, αντιμετωπίζοντας την φιναλίστ της διοργάνωσης, Τότεναμ.

Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν με μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τις αποφάσεις του αναφορικά με την εντεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στα «σπιρούνια».

Το είπε άλλωστε ο Πορτογάλος προπονητής στην συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τρίτης. Ότι έχει κατασταλάξει στους έντεκα που θα ξεκινήσουν το ματς κόντρα στην ομάδα του Λονδίνου.

Δεν θέλησε βέβαια ν’ αποκαλύψει τις επιλογές του παρά τις ερωτήσεις που έγιναν από τους δημοσιογράφους, αλλά λίγη ώρα αργότερα «έδειξε» στην προπόνηση στο Ρέντη το πλάνο που έχει στο μυαλό του.

Κι αυτό το πλάνο έχει τον Ρούμπεν Σεμέδο στο βασικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού, καθώς ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά έχει πειστεί για τον βαθμό ετοιμότητας του 25χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο Σεμέδο προπονείται εδώ και πέντε μέρες με την υπόλοιπη ομάδα, μίλησε με τον Μαρτίνς εκφράζοντας την επιθυμία να παίξει κόντρα στην Τότεναμ και ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού αποφάσισε την χρησιμοποίηση του συμπατριώτή του.

Με Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης

Έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος και στην επιλογή του Πορτογάλου προπονητή για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού, καθώς Γκερέρο και Ελ Αραμπί διεκδικούσαν την θέση στο βασικό σχήμα.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Ισπανός είναι αυτός που θα βρίσκεται στην αρχική εντεκάδα των πειραιωτών, με τον Μαρτίνς να επιλέγει τελικά τον Γκερέρο.

Αυτό έδειξε και στην προπόνηση της Τρίτης και υπάρχει εξήγηση για την απόφαση του έμπειρου τεχνικού των ερυθρόλευκων.

Ο Μαρτίνς θέλει να πιέσει την άμυνα της αγγλικής ομάδας και θεωρεί πως ο Γκερέρο είναι αυτή την στιγμή σε καλύτερη κατάσταση για να ασκήσει πίεση ψηλά στην αμυντική γραμμή των Άγγλων.

Βεβαίως θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο Ισπανός είναι σε καλή φόρμα και σε ότι αφορά το σκοράρισμα καθώς βοήθησε σημαντικά τους πειραιώτες στην διαδικασία των προκριματικών του καλοκαιριού.

Με βάση λοιπόν την δοκιμή που έκανε ο Μαρτίνς στο Ρέντη, στην προπόνηση της Τρίτης, η εντεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Τότεναμ θα είναι η ακόλουθη.

Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας και Γκερέρο.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε βίντεο στους παίκτες του με στιγμιότυπα από παιχνίδια της Τότεναμ, αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι λονδρέζοι και ζήτησε φυσικά μεγάλη προσοχή από τους ερυθρόλευκους.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να δουλέψουν το πρωί της Τετάρτης στο Ρέντη στις στατικές φάσεις, έναν τομέα που έχουν εκμεταλλευτεί σε μεγάλο βαθμό την φετινή σεζόν οι πειραιώτες, σε ότι αφορά το σκοράρισμα.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024