Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οταν ο Πρόεδρος εξοργίζεται

Οταν ο Πρόεδρος εξοργίζεται

«Τυμβωρύχος, αρχαιοκάπηλος και κλέπτης» ο λόρδος Ελγιν, «κοινός κλεπταποδόχος και υπεξαιρέτης» το Βρετανικό Μουσείο, του οποίου οι πράξεις δεν τιμούν τον βρετανικό λαό

Δεν ξέρω εάν το έχετε προσέξει αλλά τώρα τελευταίως που πλησιάζει η λήξη της θητείας του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εμφανίζεται στις ομιλίες του εξοργισμένος και ομιλεί πολλές φορές σε έντονο ύφος.

Για παράδειγμα, είπε πολλά και σε πολύ έντονο ύφος για τα Γλυπτά του Παρθενώνα εγκαινιάζοντας προσφάτως την 24η Art Athina στο Ζάππειο. Και όχι μόνο τα είπε αλλά, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», απομαγνητοφωνήθηκαν και μεταφέρθηκαν αυτουσίως στον επίσημο κόμβο της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

«Τυμβωρύχος, αρχαιοκάπηλος και κλέπτης» ο λόρδος Ελγιν, «κοινός κλεπταποδόχος και υπεξαιρέτης» το Βρετανικό Μουσείο, του οποίου οι πράξεις δεν τιμούν τον βρετανικό λαό.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες εβδομάδες ο κ. Παυλόπουλος όταν αναφέρεται στο εν λόγω ζήτημα (και ψάχνει συχνά αφορμή) εμφανίζεται εκνευρισμένος, ενώ σε σχετικές επικοινωνίες του με κυβερνητικούς αξιωματούχους απαιτεί – με έγκλιση προστακτικής – από τους συνομιλητές του να κρατούν σημειώσεις του τύπου «Πάρε μολύβι και χαρτί και γράψε σε παρακαλώ…».

Πολιτικώς πολλά μπορεί να υποτεθούν εν όψει και της έναρξης των διαδικασιών για τις προεδρικές εκλογές. Νομικώς όμως ουδείς αμφισβητεί το κατά βάση λησμονημένο από όλους σχεδόν ότι «το Βρετανικό Μουσείο δεν έχει καν νόμιμη νομή και κατοχή», συνεπώς δεν δύναται να εκθέσει τα κλοπιμαία, πόσω μάλλον να τα διακινήσει.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024