Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin DBX 2020: Σε αντίστροφη μέτρηση

Aston Martin DBX 2020: Σε αντίστροφη μέτρηση

To SUV της βρετανικής φίρμας αποτελεί ολοένα και πιο «συχνό φαινόμενο» στα πεδία δοκιμών εν όψει της επικείμενης πρεμιέρας του.

Φωτογραφίες: Automedia

To μοντέλο που θα αποτελέσει το πρώτο SUV της Aston Martin εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης στο Nurburgring εν όψει της πρεμιέρας της η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί προς τα τέλη της χρονιάς με την προοπτική να διατεθεί από τις αρχές του 2020, επιχειρώντας να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό μοντέλων όπως η Bentley Bentayga και η Lamborghini Urus.

Όπως και στις προηγούμενες εμφανίσεις του, το βρετανικό SUV «κρύβεται» από την χαρακτηριστική διχρωμία κόκκινου-μαύρου που αποτελεί το νέο αγαπημένο ουαλικής έμπνευσης καμουφλάζ της Aston Martin καθώς ως γνωστόν η DBX θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της βρετανικής φίρμας στην Ουαλία.

Ανεξαρτήτως της σημειολογίας του καμουφλάζ, πίσω από αυτό είναι σαφές ότι η DBX διαθέτει περισσότερα μέρη παραγωγής όπως προδίδει μια ματιά στους προφυλακτήρες, τα φωτιστικά σώματα και τις εισαγωγές αέρα που δείχνουν να έχουν πάρει την τελική τους μορφή.

Στην αθέατη πλευρά της θα βρεθεί ένα νέο πλαίσιο με αυξημένη ποσόστωση σε αλουμίνιο και  ένας twin-turbo V8 δια χειρός AMG καθώς όπως είναι γνωστό η DBX θα αξιοποιήσει την συνέργεια των Βρετανών με το βελτιωτικό οίκο της Mercedes-Benz όπως ήδη συμβαίνει και στην περίπτωση των Vantage και DB11 V8.

Σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να ακολουθήσει και μια υβριδική έκδοση η οποία έχει ήδη επιβεβαιωθεί από τον επικεφαλής της βρετανικής φίρμας, Andy Palmer, στο πλαίσιο του σχεδίου της Aston Martin να εξηλεκτρίσει πλήρως την γκάμα της έως το 2025.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024