Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε Μουστεράκη ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Μουστεράκη ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά απέκτησε τον 26χρονο περιφερειακό, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Ν.Ο Χανιών.

Την απόκτηση του 26χρονου περιφερειακού, Θοδωρή Μουστεράκη, ανακοίνωσε την Δευτέρα ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, με την ομάδα πόλο του Δικεφάλου να ενισχύεται με τον πρώην άσο του Ν.Ο Χανιών.

Μετά τη σύναψη της συνεργασίας, ο αθλητής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ και για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ και πάλι στην Α1. Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Συλλόγου και τον προπονητή Πάνο Βέργο, που με επέλεξαν να αποτελέσω μέλος του φετινού ρόστερ. Εύχομαι μία καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς!».

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Θοδωρή Μουστεράκη για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο 26χρονος (γενν. 23/07/1993) περιφερειακός ξεκίνησε σε ηλικία 10 ετών την ενασχόλησή του με το άθλημα, αγωνιζόμενος με την ομάδα του Ν.Ο. Χανίων. Σε ηλικία μόλις 16 ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την κρητική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ανδρών, ενώ ταυτόχρονα αποτελούσε μέλος της Εθνικής Ομάδας Παίδων.

Οι διακρίσεις δεν ήταν λίγες για τον αθλητή, ο οποίος κατέκτησε το 2007 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με την ομάδα του Ν.Ο. Χανίων και το 2010 τη 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Το 2017, ο Θοδωρής Μουστεράκης μετακόμισε από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και να αγωνιστεί με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Καλώς ήρθες Θοδωρή! Πάμε ΠΑΟΚ!»

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024