Στην εκπομπή One Talk Weekend και την Αθηναϊδα Νέγκα μίλησε η συγγραφέας Λένα Μαντά.

H συγγραφέα αναφέρθηκε στις πωλήσεις που έχουν κάνει τα βιβλία της. «Συνολικά έχουν ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια. Το Ποτάμι πήγε πολύ καλά στην Amazon» σημείωσε και πρόσθεσε πως τα έργα της έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. «Με το Instagram έχω επικοινωνήσει με αναγνώστες μου από το εξωτερικό. Φωτογραφήθηκαν με τα βιβλία μου και μου έστειλαν τις φωτογραφίες. Ήταν πολύ όμορφο» ανέφερε και μίλησε για το πώς είναι να σε αναγνωρίζουν στο δρόμο. «Είναι όμορφο να σε χαιρετάνε και να σε αναγνωρίζουν. Αλλά είναι άβολο πχ να σε αναγνωρίζουν όταν τρως. Είναι ωραίο αλλά άβολο. Αλλά δεν έχω παράπονο. Η αγάπη του κόσμου είναι ευλογία».

Κληθείσα να απαντήσει για το πώς νιώθει όταν βλέπει τον κόσμο να διαβάζει τα βιβλία της, είπε πως «ντρέπομαι, αισθάνομαι ότι παραβιάζω τον χώρο τους. Φεύγω». Σχετικά με την καθημερινότητά της, υπογράμμισε πως «θέλω να είμαι στο γραφείο μου, στο σπίτι και να γράφω. Πολύς κόσμος θέλει πρώτα να ζήσει και μετά να γράψει. Εγώ όχι. Έχω ανάγκη τη ρουτίνα μου. Μόνο με τη ρουτίνα είμαι ευτυχισμένη». «Τους βασανίζω πολύ τους ήρωές μου. Πολλές φορές μερικά από αυτά είναι απωθημένα. Ένας ήρωας μου, η Τάτα, έχει πολλά στοιχεία μου. Είναι σκληρή» σημείωσε σχετικά και περιέγραψε τον εαυτό της. «Είμαι πολυεδρικής κοπής. Δεν είναι όλες οι πλευρές μου ίδιες ούτε ίσες. Την μια στιγμή φτιάχνω γεμιστά και την άλλη έχω το όπλο στο χέρι. Ο άνδρας μου λέει ότι δεν έπληξε ποτέ μαζί μου, γιατί όποτε μπαίνει στο σπίτι δεν ξέρει ποια Λένα θα συναντήσει».

Ακολούθως η συγγραφέας μίλησε για τις ανθρώπινες σχέσεις. «Όταν παίρνεις τον άλλον ως δεδομένο έχει τελειώσει η σχέση. Είτε ως φιλία, είτε ερωτικά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή» υποστήριξε. Ακόμα, η κ. Μαντά χαρακτήρισε ως «πολύ ωραία παρέα για μένα το αναγνωστικό μου κοινό». Τέλος, μίλησε για το επόμενο πόνημά της. «Παρέδωσα στον εκδοτικό οίκο που συνεργάζομαι ένα βιβλίο. Θα κυκλοφορήσει τον Μαϊο του 2020. Τρεις άντρες είναι οι κεντρικοί ήρωες. Τώρα είμαι σε… αγρανάπαυση» κατέληξε.

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο