Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μας πήρε και μας σήκωσε: Τα 156 χλμ. την ώρα έφτασαν οι άνεμοι το Σάββατο

Μας πήρε και μας σήκωσε: Τα 156 χλμ. την ώρα έφτασαν οι άνεμοι το Σάββατο

Μανιασμένα φυσούσαν το Σάββατο οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι, οι οποίοι συνεχίζουν να πνέουν και σήμερα στο Αιγαίο, αγγίζοντας ακόμα και τα 8 μποφόρ στις Κυκλάδες, στο Στενό του Καφηρέα, στα Κύθηρα και τοπικά στην Κρήτη

Μανιασμένα φυσούσαν το Σάββατο οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι, οι οποίοι συνεχίζουν να πνέουν και σήμερα στο Αιγαίο, αγγίζοντας ακόμα και τα 8 μποφόρ στις Κυκλάδες, στο Στενό του Καφηρέα, στα Κύθηρα και τοπικά στην Κρήτη.

Μικρή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από τις μεσημεριανές ώρες και έπειτα, αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο και ιδιαίτερα στην περιοχή του Λουτρακίου όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά, θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 7 και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες πάντως αναμένεται σημαντική εξασθένηση των ανέμων σε αυτή την περιοχή.

Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι θυελλώδεις βοριάδες το Σάββατο έφθασαν τα 156 χιλιόμετρα την ώρα στην Παξιμάδα Καρύστου. Στη Μονεμβασιά και στην Τήνο καταγράφηκαν ριπές 126 χλμ/ώρα, στην Πεντέλη 118 χλμ/ώρα, στην Κάρυστο 97 χλμ/ώρα και στα ‘Ανω Λιόσια 93 χλμ/ώρα.

Στη Μονεμβασιά και στην Τήνο καταγράφηκαν ριπές 126 χλμ/ώρα, στην Πεντέλη 118 χλμ/ώρα, στην Κάρυστο 97 χλμ/ώρα και στα Άνω Λιόσια 93 χλμ/ώρα.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024