Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΔΕΘ: Ο Τσίπρας, η μπύρα και το σημάδι στο μέτωπο

ΔΕΘ: Ο Τσίπρας, η μπύρα και το σημάδι στο μέτωπο

Την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ, συνοδευόμενος από πλήθος βουλευτών, στελεχών και φίλων του κόμματος, έκανε ο Αλέξης Τσίπρας

Την 84η ΔΕΘ επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα έχει πλούσιο πρόγραμμα συνατήσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και εκπροσώπους των εργαζομένων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ένα μεγάλο πολιτικό, οικονομικό και εμπορικό γεγονός.

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ένα «λιθαράκι» στην προσπάθεια χάρη στην οποία η ΔΕΘ ξαναβρήκε τη θέση της στην καρδιά των Θεσσαλονικέων και στον εμπορικό κόσμο.

Παρόλο που είναι «ηλικιωμένη» ως θεσμός, παρατήρησε ο κ. Τσίπρας, η ΔΕΘ είναι σε ένα σημείο που μπορεί να τραβήξει μπροστά.

Δοκίμασε μπύρα

Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ. Ο πρώην πρωθυπουργός δοκίμασε μπύρα σε ένα από τα περίπτερα, ενώ βρέθηκε και στο εκθεσιακό περίπτερο φαρμακευτικής κάνναβης όπου ενημερώθηκε για την χρήση της και υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε προωθήσει το σχετικό νομοσχέδιο.

Ακολούθως, επισκέφθηκε το περίπτερο του ΠΑΟΚ, όπου εξέφρασε τη χαρά του για το ό,τι βρίσκεται στο σταντ των… πρωταθλητών, ενώ στη συνέχεια έπαιξε online σκάκι.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το περίπτερο 13 της Ινδίας, τιμώμενης χώρας στην εφετινή διοργάνωση, όπου έγινε δεκτός με πανηγυρικό τρόπο από παραδοσιακά μουσικά σχήματα και ινδικούς χωρούς.

Μάλιστα, του έβαψαν και μία κόκκινη βούλα στο μέτωπο, το ινδουιστικό «bindi».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024