Ξάνθη: Πτώμα άνδρα στον ποταμό Νέστο
Πρόκειται για 60χρονο από τον οικισμό του Κύρνου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου έναν μήνα
Το πτώμα ενός άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και μέρες, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον ποταμό Νέστο, στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα xanthinea.gr το σώμα του 60χρονου εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης από περαστικούς στην παραποτάμια περιοχή κοντά στο Εράσμιο.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, πρόκειται για 60χρονο από τον οικισμό του Κύρνου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου έναν μήνα.
Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου παραγγέλθηκε νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου.
- Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)































![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442