Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Davis Cup: Τσιτσιπάς και Περβολαράκης έστειλαν την Ελλάδα στα πλέι οφ

Davis Cup: Τσιτσιπάς και Περβολαράκης έστειλαν την Ελλάδα στα πλέι οφ

Περβολαράκης και Τσιτσιπάς επικράτησαν των Αρνεόντο και Καταρίνα αντίστοιχα και οδήγησαν την Ελλάδα στα πλέι οφ ανόδου του Davis Cup

Την πρόκριση για τα πλέι οφ ανόδου του Davis Cup πήρε η Εθνική ομάδα, καθώς ο Μιχάλης Περβολαράκης κατέβαλε την αντίσταση του Ρομέν Αρμεόντο, τον οποίο και νίκησε με 2-1 σετ (6-1, 6-7 (8), 6-4) μετά από 2 ώρες και 56 λεπτά.

Ο 23χρονος τενίστας βάλθηκε να μετατρέψει την αναμέτρηση σε ντέρμπι. Μετά την τρομερή του εμφάνιση στο εναρκτήριο σετ, έχασε τέσσερα match points στο δεύτερο, δίνοντας την ευκαιρία στον Αρμεόντο να κάνει το 1-1 και να βάλει «φωτιά» στο ματς.

Στο καθοριστικό σετ όμως, ο Περβολαράκης αποδείχτηκε πιο ψύχραιμος και έφτασε στην νίκη, κάνοντας το 1-0 για την Ελλάδα στο σετ αγώνων κόντρα στο Μονακό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε πιο εύκολα, από μεριάς του, του Λούκας Καταρίνα. Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 52 λεπτά για να νικήσει τον Μονεγάσκο με 2-0 (6-2, 6-1).

Ο 21χρονος τενίστας κυριάρχησε απόλυτα, πέτυχε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του αγώνα. Πήρε το δεύτερο σβήνοντας δύο μπρέικ του Καταρίνα. Ο Μονεγάσκος αντέδρασε, έφτασε στο 3-2, αλλά εκεί ο Τσιτσιπάς πήρε 7 συνεχόμενα γκέιμ.

Έκλεισε το πρώτο σετ, προηγήθηκε 4-0 στο δεύτερο και το έκλεισε με 6-1.

Πλέον, δεν έχει καμία σημασία το διπλό όπου θα αγωνιστούν Πέτρος Τσιτσιπάς και Μάρκος Καλοβελώνης. Η Εθνική μας θα πάρει τη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου στο Group III, πίσω από την Πολωνία.

Αύριο θα αντιμετωπίσει μία εκ των Εσθονία ή Λετονία με στόχο τη νίκη που θα την βοηθήσει στην προσπάθεια για άνοδο στο Group II.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024