Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League 1 K19 : Σούπερ εκκίνηση με 3Χ3 για τον Ολυμπιακό

Super League 1 K19 : Σούπερ εκκίνηση με 3Χ3 για τον Ολυμπιακό

Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε 3-1 τον Βόλο και πέτυχε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα

Ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε με σκορ 3-1 της αντίστοιχης του Βόλου κάνοντας το 3/3 και συνεχίζοντας το καλό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει στην αρχή της σεζόν.

Έτσι πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ για το UEFA Yοuth League, αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στα του ματς, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν πολύ δυναμικά την αναμέτρηση πιέζοντας συνεχώς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 19ο λεπτό χάρη σε γκολ του Μαρίνου που εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Μπουλάρι από τα αριστερά.

Οι Θεσσαλοί δεν πρόλαβαν να συνέλθουν από το πρώτο γκολ και δέκα λεπτά μετά το 1-0 οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Σουρλή να βάζει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος δεν απείλησε ιδιαίτερα μέχρι να φτάσουμε στο 81′ όπου με προβολή από κοντά του Ράκη, ύστερα από ασταθή επέμβαση του Τζολάκη μετά από εκτέλεση φάουλ, μείωσε το σκορ και μπήκε ξανά στην διεκδίκηση του ματς.

Στις καθυστερήσεις όμως του αγώνα ο Βοΐλης έβαλε… τέλος στα όνειρα των παικτών του Βόλου για κάποιο θετικό αποτέλεσμα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024