Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σούντγκρεν για το Άρης - ΠΑΟ : «Να δείξουμε καρδιά και ψυχή»

Σούντγκρεν για το Άρης – ΠΑΟ : «Να δείξουμε καρδιά και ψυχή»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για το ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό (15/9, 21:30), τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες θα πρέπει να δείξουν καρδιά και ψυχή για να φτάσουν στη νίκη

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε στην NOVA για το προσεχές ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης, τονίζοντας πως οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» θα πρέπει να δείξουν καρδιά και ψυχή προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Ακόμη, μίλησε και για την παρουσία του κόσμου στο κυριακάτικο λέγοντας πως ανυπομονεί για την ατμόσφαιρα και πως αυτά τα παιχνίδια περιμένει από τη στιγμή που μεταγράφηκε στον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Ήταν χρήσιμο το διάστημα της διακοπής για να αποφορτιστούμε και να ξεκουραστούμε. Αυτό το διάστημα μπήκαν στην ομάδα και παίκτες όπως ο Γκάμα, που μπορούνε να μας πάνε σε άλλο επίπεδο. Δουλέψαμε στις προπονήσεις, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και κοιτάμε πλέον την συνέχεια».

Για τον Μπρούνο Γκάμα: «Είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα χαρίσματα. Είναι πολύ θετική η άποψη που έχω για τον Γκάμα. Η ποιότητά του μας βοηθάει πολύ».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι το πρώτο μου ντέρμπι στην Ελλάδα. Περιμένω τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Αυτά τα παιχνίδια τα περιμένουν οι ποδοσφαιριστές, ανυπομονώ να δω την ατμόσφαιρα, γιατί αυτά τα παιχνίδια τα περιμένω από την στιγμή που ήρθα στην Θεσσαλονίκη».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει την ίδια συγκομιδή με εμάς. Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε το 100%. Προετοιμαστήκαμε καλά και θα πρέπει να δείξουμε καρδιά και ψυχή».

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024