Γνωστό έγινε το ακριβές πρόγραμμα για την 4η, 5η και 6η αγωνιστική, με τη Super League να ανακοινώνει τις ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των επικείμενων αγώνων.
Φυσικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους δυο συλλόγους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Όπως έγινε γνωστό, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/9, 20.30), ενώ για την ίδια «στροφή» ξεχωρίζει και το ντέρμπι Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη που θα διεξαχθεί την ίδια ακριβώς ημέρα (22/9, 18.30).
Για την 5η αγωνιστική το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ προγραμματίστηκε για την Κυριακή (29/9, 19.30), ενώ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής το Άρης – Ολυμπιακός θα διαξαχθεί ακριβώς μια εβδομάδα αργότερα (6/10, 19.30).
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.
Απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα επί 40 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την κάτοχο του τροπαίου Μάλαγα (78-65) και προκρίθηκε στον τελικό του BCL όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίτας.