Μουντομπάσκετ: Το ποστ του Μέσι για την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό
Η Αργεντινή προκρίθηκε στον τελικό του Μουντομπάσκετ και ολόκληρη η χώρα πανηγυρίζει αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Από τις συνεχόμενες αναρτήσεις Αργεντινών αστέρων δεν θα μπορούσε να λείπει ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος συνεχάρη τους συμπατριώτες του. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι Σέρχιο Αγουέρο, Λιονέλ Σκαλόνι και Πάουλο Ντιμπάλα
Η τεράστια νίκη με 80-66 σηματοδοτεί την επιστροφή τους σε τελικό Μουντομπάσκετ μετά το 2002 (Ιντιανάπολις) και συνολικά τρίτο στην ιστορία τους. Οι «γκαούτσος» έκαναν περήφανο ένα ολόκληρο έθνος και τα social media πήραν φωτιά μετά την λήξη του ημιτελικού.
Από το ντελίριο ενθουσιασμού δεν θα μπορούσε να λείπει ο καλύτερος εν ενεργεία Αργεντινός ποδοσφαιριστής. Ο Λιονέλ Μέσι συνεχάρη με ανάρτησή του στο Instagram τους συμπατριώτες του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στον τελικό. Εντυπωσιακό! Συγχαρητήρια ακόμη μια φορά! Vamos Argentina».
Στη συνέχεια, οι έτεροι αστέρες της «αλμπισελέστε», Σέρχιο Αγκουέρο και Πάουλο Ντιμπάλα έπραξαν με τον ίδιο τρόπο, ενώ και ο προπονητής του φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος.
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έγραψε: «Στον τελικό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πάμε».
A la final 🏀! Felicitaciones a todos los muchachos 👏👏👏Y vamos 🇦🇷 @cabboficial
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.