Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Π. Χρηστίδης στο One Channel: Περήφανοι για το ιστορικό ισοζύγιο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ

Π. Χρηστίδης στο One Channel: Περήφανοι για το ιστορικό ισοζύγιο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ

Στην εκπομπή One Talk και τον Δημήτρη Μανιάτη μίλησε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης

Στην εκπομπή One Talk και τον Δημήτρη Μανιάτη μίλησε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης σχολίασε την υπόθεση Novartis και την φερόμενη εμπλοκή στελεχών του κόμματός του. «Υπάρχει ένα σκάνδαλο την περίοδο 2004-2009, όπου διπλασιάστηκε η φαρμακευτική δαπάνη. Η Δικαιοσύνη δεν είπε τίποτα γι’ αυτό. Αντίθετα, Διπλασιάστηκε την περίοδο 2004-2009. Αντίθετα στοχοποίησε πολιτικά πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ, τα οποία πρωταγωνίστησαν στην μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης. Θέλουμε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση. Είναι προφανές ότι σε πολιτικό επίπεδο η προηγούμενη κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε την ιστορία. Εμείς θέλουμε να πέσει φως στην υπόθεση και να φτάσει έως το τέλος» σημείωσε ενώ για την περίπτωση του «Ρασπούτιν», ανέφερε πως «υπήρξε ένας κύριος που ονοματίστηκε ως Ρασπούτιν, ο οποίος από το πρωί έως το βράδυ ήταν εμπλεκόμενος σε αυτή την υπόθεση. Θέλουμε εξεταστική για το θέμα». « Ο Ανδρέας Λοβέρδος παραιτήθηκε από την ασυλία του. Σε αντίθεση από αυτό που έκανε μια σειρά υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για μια σειρά από κρίσιμες υποθέσεις» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια μίλησε για τις αφίσες που εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής. «Η ΝΔ δεν πολιτεύεται για όλους τους Έλληνες, αλλά για ένα κομμάτι των Ελλήνων. Καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και έρχονται κλαδικές συμβάσεις. Εμείς διαφωνούμε σε αυτό. Η χώρα χρειάζεται επιστροφή σε μια κανονική κανονικότητα και όχι σε μια γαλάζια κανονικότητα. Δόθηκε σημασία στο χρώμα και την γροθιά της αφίσας και όχι στο ευρύτερο νόημά της» υποστήριξε. «Όπως συμβάλαμε στη μείωση του ΕΝΦΙΑ, θα είμαστε απέναντι σε όποια επίθεση δεχθούν οι άνθρωποι της εργασίας, γιατί αυτοί είναι οι πολλοί στη χώρα μας. Όποιος έχει εμμονές με το κοινωνικό κράτος και θέλει να διαλύσει και να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα, θα μας βρει απέναντί του, μέσα κι έξω από τη Βουλή» πρόσθεσε σχετικά.

«Έχουμε πλούσια παρακαταθήκη. Είμαστε περήφανοι για το ιστορικό ισοζύγιο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Κάναμε λάθη και παραλείψεις. Τα πληρώσαμε και περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Συμβάλαμε στην αλλαγή της χώρας. Και τώρα θέλουμε να γίνουμε η πρώτη δύναμη της νέας εποχής. Τα βαρίδια δεν είναι ούτε πρόσωπα ούτε σύμβολα. Είναι κακές συμπεριφορές και παραλείψεις» ανέφερε σχετικά με το κόμμα του. Για την Φώφη Γεννηματά σημείωσε πως «έχει νωπή εντολή αρχηγού. Έδωσα τεράστια μάχη σε ένα κόμμα με τεράστια προβλήματα. Η Φώφη Γεννηματά έχει το Κίνημα τρίτο πολιτικό κόμμα. Θα κάνουμε ανοιχτές δημοκρατικές ουσιαστικές διαδικασίες κομματικές διαδικασίες με όραμα». Για το ενδεχόμενο αντιπολιτευτικής συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «οφείλει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ απολογισμό της περιόδου που ήταν κυβέρνηση. Γιατί από τα πλεονάσματα, μέχρι τα εργασιακά και το υπερταμείο, έχουν την υπογραφή των κ. Τσίπρα και Καμένου».

Πηγή: onetv.gr 

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024