Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα... πεθάνετε στα γέλια: Τι ψάχνουν οι Έλληνες στο Google

Θα… πεθάνετε στα γέλια: Τι ψάχνουν οι Έλληνες στο Google

«Κουφά» ερωτήματα φαίνεται ότι απασχολούν τους Έλληνες, οι οποίοι αναζητούν στο Google πώς... θα καψουρέψουν έναν Υδροχόο και γιατί φεύγουν οι άντρες.

Η μηχανή αναζήτησης του Google είναι μία υπηρεσία άρρηκτα συνδεδεμένη με την καθημερινότητα μας. Είτε κάποιος ψάχνει για τις ειδήσεις της ημέρας, είτε για τα αποτελέσματα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, είτε για την αγαπημένη του συνταγή, το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρώτη του επιλογή θα είναι το Google.

Είναι γνωστό ότι αν γράψεις μία λέξη στο Google, τότε αυτό συμπληρώνει αυτόματα με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις που έχουν γίνει στην ίδια χώρα. Οι αναζητήσεις των Ελλήνων, λοιπόν, είναι αρκετά διασκεδαστικές, όπως φαίνεται με μία απλή δοκιμή.

Oι Έλληνες έχουν απορίες επί παντός επιστητού: από χρηστικά ερωτήματα, όπως «πώς θα πάω στην πύλη Ε2» και «πού να δω τα ένσημά μου», μέχρι συμβουλές αγάπης («γιατί προσπαθεί να με κάνει να ζηλέψω») και… υπαρξιακά ερωτήματα, όπως «πώς εμφανίζεται ο θάνατος στην αστρολογία»

Δείτε μερικά ξεκαρδιστικά παραδείγματα:

«Πώς…»

Σε αυτήν την κατηγορία, βλέπουμε κυρίως χρηστικά ερωτήματα. Βέβαια, το πιο «καυτό» ερώτημα είναι ένα: πώς θα καψουρέψεις έναν Υδροχόο; Τα καμώματα του ζωδίου αυτού, από ό,τι φαίνεται, απασχολούν πολλούς ερωτοχτυπημένους συμπολίτες μας.

pws-tha-google

Γράφοντας τη φράση «πώς γ…», βλέπουμε ότι οι συμπολίτες μας έχουν υπαρξιακές ανησυχίες για τον τρόπο που γεννιούνται τα μωρά. Ακόμη, τα ασημικά φαίνεται πως έχουν ταλαιπωρήσει πολλές Ελληνίδες, καθώς πολύ συχνά έχουν αναζητήσει στο Google τον κατάλληλο τρόπο για να τα γυαλίσουν.

prosklitiria

Τι άραγε θέλουν να εξαφανίσουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες από τη ζωή τους; Κυρίως θέλουν να απαλλαχτούν από ενοχλητικά έντομα, αλλά και τους τυφλοπόντικες.

Φυσικά, στην κατηγορία αυτή βλέπουμε και προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ομορφιά, όπως οι ραγάδες, τα σπυράκια και οι μαύροι κύκλοι.

pos-tha-eksafaniso_1

 «Πού…»

Αρκετοί Έλληνες φαίνεται να έχουν οικολογικές και φιλανθρωπικές ανησυχίες, καθώς αναζητούν πού να δώσουν πλαστικά καπάκια και τα ρούχα τους. Κάποιοι άκαρδοι, βέβαια, ψάχνουν να δώσουν τον σκύλο τους, ενώ κάποιοι θέλουν συγκεκριμένα να μάθουν πού ακριβώς να δουν το ηλιοβασίλεμα στην Οία της Σαντορίνης.

pou-na-dwsw

Αν και οι εκλογές έχουν παρέλθει, μάλλον λόγω μεγάλου μεγέθους αναζητήσεων, το ερώτημα «πού ψηφίζω» εμφανίζεται ακόμα ψηλά στον αλγόριθμο με τα αποτελέσματα της Google. Mαθαίνουμε επίσης πού φυτώνουν (και κυρίως τι είναι) οι μορχέλες, αλλά και μία κρίσιμη πληροφορία για τις γυναίκες: πού φοριέται η βέρα ή το μονόπετρο;

pou-f-google

«Γιατί…;»

Ένα από τα πιο κρίσιμα ερωτήματα είναι το «γιατί…;». Σε αυτόν τον τομέα οι Έλληνες αποδεικνύονται ελαφρώς… υποχόνδριοι, καθώς ψάχνουν με το παραμικρό τις αιτίες για τα πρηξίματα και τους πόνους τους.

Δεν θα μπορούσε να λείψει μία ερώτηση ερωτικού περιεχομένου, όπως το «γιατί προσπαθεί να με κάνει να ζηλέψω». Επιπλέον, μία απάντηση που πολύ θα θέλαμε και εμείς να μάθουμε είναι το «γιατί πρέπει να λυθούν τα χέρια του κουμπάρου».

Καθημερινό και τετριμμένο φαίνεται πως είναι και το ερώτημα «γιατί πρασινίζει η πισίνα».

giati-prospathei

Άβυσσος αποδεικνύεται πως είναι η ψυχή του Έλληνα άνδρα για τη μέση Ελληνίδα. Γράφοντας στη μηχανή αναζήτησης τις λέξεις «γιατί οι άντρες» εμφανίζονται οι εξής φράσεις:

giati-antres-gourounia

Μιας και είμαστε στην ανάλογη κατηγορία, απορίας άξιον είναι γιατί θα έψαχνε κάποιος τη φράση «γιατί γου…». Η αυτόματη συμπλήρωση του Google δείχνει ότι η απάντηση έχει να κάνει κυρίως με γουργουρίσματα είτε των οργάνων του σώματός μας είτε κατοικίδιων ζώων.

giati-gou-google

«Έχουν…;»

Πολλές φορές στη διάρκεια της ημέρας μας έρχεται κάτι τελείως «άκυρο» στο μυαλό και πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε την απάντησή του. Από ό,τι φαίνεται, το ερωτήμα αν έχουν οι πιγκουίνοι γόνατα έχει ταλανίσει μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας.

pigkouinoi

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024