Οι αθλητές και αθλήτριές μας κατέκτησαν μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες. Συνολικά 9! Δύο χρυσά, τρία αργυρά και τέσσερα χάλκινα. Εντυπωσιακός απολογισμός που αποδεικνύει ότι η Ελλάδα παραμένει η μεγάλη δύναμη των Βαλκανίων.
Από τα έξι μετάλλια των Όπιμιστ πήραμε τα πέντε. Και τα τρία στα κορίτσια, τα δύο στα αγόρια. Συγκεκριμένα η Ελίζαμπεθ Αννα Γουίντερς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, η Ιακωβίνα Κερκέζου το αργυρό και η Ευαγγελία Καραγεώργου το χάλκινο.
Στα αγόρια την 1η θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Μπήτρος και την 3η ο Αλέξανδρος Πιπεράκης.
Έτρεξαν 99 σκάφη κι έγιναν 6 ιστιοδρομίες. Οι υπόλοιποι ιστιοπλόοι μας που αγωνίστηκαν στον χρυσό στολίσκο πήραν τις εξής θέσεις:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Μ. Σκουλούδη 4η, Χ. Ε. Χουλιάρα 7η, Μ. Ε. Καλακώνα 9η, Ι. Γεωργίου 10η. Στον αργυρό στολίσκο έτρεξαν η Μ. Μ. Σιλελή (2η) και η Ο. Θ. Δούσκα (16η).
Στα Λέιζερ Στάνταρντ έτρεξαν 14 σκάφη κι έγιναν 7 ιστιοδρομίες. Ο Λ. Αλυγιζάκης τερμάτισε 2ος και ο Κ. Λαγαρός πήρε την 8η θέση.
Στα Λέιζερ Ράντιαλ τα 16 σκάφη έτρεξαν 6 κούρσες και ο Ν. Γκιώνης πήρε την 3η θέση. Η Α. Προβελεγγίου ήταν 5η και η Α. Νικολάου 9η.
Στα Λέιζερ 4, 7 αγωνίστηκαν 26 σκάφη κι έτρεξαν 6 ιστιοδρομίες. Ο Γ. Παπαδάκος κατέλαβε την 2η θέση και ο Ι. Κεφαλλωνίτης την 3η. Η Σ. Ράπτη ήταν 4η, ο Α. Παπαδόπουλος 9ος, η Σ. Αρβανιτογεώργου 11η και ο Π. Μαργωμένος 12ος.
Εκτός από τη χώρα μας και τους διοργανωτές Μαυροβούνιους στο Βαλκανικό πρωτάθλημα έλαβαν μέρος ιστιοπλόοι από Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία και Τουρκία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθλητικό με 76-67 για τη 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών και οι «ερυθρόλευκες» πλέον στρέφονται στο σπουδαίο ματς με την Εστουντιάντες για την πρόκριση στους «8» του Eurocup.