Τον αγώνα του του Στέφανου Τσιτσιπά και των υπόλοιπων αθλητών της ελληνικής αποστολής στο Davis Cup παρακολουθεί αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η Εθνική Ελλάδας τένις αντιμετωπίζει την ισχυρή Πολωνία, για την δεύτερη αγωνιστική του Davis Cup, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο της τρίτης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής Ζώνης.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση και να ξεπεράσουν το εμπόδιο των ισχυρών Πολωνών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.