Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιον παίκτη στέλνουν στην ΑΕΚ οι Ρουμάνοι

Ποιον παίκτη στέλνουν στην ΑΕΚ οι Ρουμάνοι

O τεχνικός διευθυντής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Νάρσις Ραντουτσάν, ανέφερε στη ρουμανική τηλεόραση πως ο 24χρονος μέσος Ιονούτ Βίνα, είναι πιθανό να πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ το επόμενο καλοκαίρι

Ρουμανικά ΜΜΕ ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες πως η ΑΕΚ πιθανότατα θα κάνει κίνηση τον Ιανουάριο για τον Ιονούτ Βίνα της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Σήμερα (12/9), ο τεχνικός διευθυντής της Στεάουα, Νάρσις Ραντουτσάν, άφησε τα πάντα ανοιχτά με τοποθέτησή του στη ρουμανική τηλεόραση και είπε πως ο Βίνα πιθανώς θα πάει στην ΑΕΚ το επόμενο καλοκαίρι και όχι τον Ιανουάριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ραντουτσάν ανέφερε τα εξής: «Δεν ξέρω αν θα πάει στην ΑΕΚ, έχει ήδη παίξει σε δύο ομάδες αυτή τη σεζόν. Πιθανόν να πάει το επόμενο καλοκαίρι».

Βέβαια, ο Ραντουτσάν ανέφερε πως τον τελευταίο λόγο όσον αφορά τις πωλήσεις παικτών στην Στεάουα τον έχει ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ακούει στο όνομα Τζίτζι Μπεκάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αξία του Βίνα σύμφωνα με το γνωστό σάιτ, transfermarkt, βρίσκεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην ομάδα νέων της Ρόμα και στη Βιτορούλ, πριν πάει στη Στεάουα.

Ο 24χρονος μέσος αγωνίζεται στη θέση που είναι και ο Μάνταλος, δηλαδή πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της επίθεσης με επιτυχία.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024