Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκλεισαν αγώνα τένις: Μητσοτάκης Vs Τσιτσιπάς!

Έκλεισαν αγώνα τένις: Μητσοτάκης Vs Τσιτσιπάς!

Ο Πρωθυπουργός είδε από κοντά την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Χούμπερτ Χουρκάτς για το Davis Cup και μετά το τέλος του παιχνιδιού συμφώνησε με τον Ελληνα τενίστα να παίξουν στο μέλλον έναν αγώνα τένις!

Δίπλα στην Εθνική ομάδα τένις και στη μεγάλη μάχη που έδωσε με την Πολωνία για το Davis Cup βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις τους Tatoi Club και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Χούμπερτ Χουρκάτς, ενώ μετά το τέλος του αγώνα είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στη σουίτα της ελληνικής ομάδας και μοίρασε συγχαρητήρια στα μέλη της γαλανόλευκης, ενώ στη συνέχεια συζήτησε με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον πατέρα του, Απόστολο, ο οποίος είναι ο αρχηγός της αποστολής της Εθνικής ομάδας. Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον «Τσιτσιφάστ» για την εξαιρετική του πορεία στο τουρ, ενώ τόνισε ότι μέσα από σκληρή δουλειά και τις σπουδαίες επιτυχίες έχει καταφέρει να γίνει πρότυπο για τα μικρά παιδιά. Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφώνησε με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίξουν μεταξύ τους έναν αγώνα τένις.

«Πρόκειται για ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο αλλά και ένα παιδί που δουλεύει πολύ σκληρά. Μας κάνει υπερήφανους γιατί ταξιδεύει τη σημαία της Ελλάδος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση με τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024