Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί πρέπει να αγαπάτε τα ζώδια του νερού;

Γιατί πρέπει να αγαπάτε τα ζώδια του νερού;

Ιδού οι αποδείξεις....

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να έχουμε στη ζωή μας ζώδια του νερού, δηλαδή τον Καρκίνο, αλλά και τον Σκορπιό και τους Ιχθύες. Ο κύριος έχει να κάνει με τον πλούσιο συναισθηματικό τους κόσμο, που δεν διστάζουν να τον εκφράζουν σε εκείνους που θεωρούν οικογένεια ή αν προτιμάτε εκείνους που τους ενδιαφέρουν, δημιουργώντας ένα παραδεισένιο περιβάλλον για αμφότερους.

Και οι τρεις υδάτινοι ζωδιακοί τύποι είναι ευαίσθητοι, διαθέτουν ενσυναίσθηση, κατανόηση και συμπόνια προς τους άλλους, καθώς κι απίθανο ένστικτο, κι εκδηλώνουν με μοναδικό πάθος την αγάπη, παραμένοντας ανιδιοτελείς. Παράλληλα έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα και αρκετό πείσμα για να καταφέρουν ότι βάλουν στο μυαλό τους.

Σε σχέση με τον αισθησιακό και μυστηριώδη Σκορπιό και τον ευφάνταστο και διαισθητικό Ιχθύ, ο Καρκίνος είναι  πιο ευαίσθητος και ονειροπόλος. Εάν το υποψήφιο ταίρι σας ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου καλό είναι να γνωρίζετε ότι αναζητεί στις σχέσεις την ασφάλεια και τη σταθερότητα, ενώ λατρεύει οτιδήποτε έχει σχέση με την οικογένεια, οπότε αν όλα αυτά σας προκαλούν αλλεργία μάλλον είναι καλύτερα να κατευθυνθείτε σε άλλη παραλία!

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024