Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στον Αλμυρό: Τα πρώτα στοιχεία από τον τεχνικό έλεγχο

Τραγωδία στον Αλμυρό: Τα πρώτα στοιχεία από τον τεχνικό έλεγχο

Όταν το πόρισμα των πραγματογνωμόνων παραδοθεί στην Αστυνομία, θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται και θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου

Εντός των επόμενων 20 ημερών αναμένεται το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για τις συνθήκες και τους υπαίτιους της τραγωδίας στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλο, όπου μια 13χρονη εκτοξεύτηκε από παιχνίδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος των πραγματογνωμόνων στο μοιραίο «χαλί» και σύμφωνα με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ κ. Χρήστο Νάστο, οι τρεις μηχανολόγοι πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από την Αστυνομία, παρουσία τεχνικού συμβούλου που όρισε η ιδιοκτήτρια, έκαναν έλεγχο των τεχνικών προδιαγραφών και της λειτουργίας του μηχανήματος.

Αν και το πόρισμα αναμένεται σε διάστημα περίπου 20 ημερών, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι ειδικοί δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του μοιραίου «χαλιού» από το οποίο εκσφενδονίστηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα η ανήλικη μαθήτρια.

Όταν το πόρισμα των πραγματογνωμόνων παραδοθεί στην Αστυνομία, θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται και θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου, που θα προχωρήσει σε προκαταρκτική έρευνα για το δυστύχημα που έγινε πανελλαδικό θέμα συζήτησης για αρκετό καιρό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024