Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Βελτιωμένη πρόταση και νέο «όχι» του Ρόντγουελ

Παναθηναϊκός: Βελτιωμένη πρόταση και νέο «όχι» του Ρόντγουελ

Ο Νίκος Νταμπίζας κατέθεσε νέα προσφορά στον Τζακ Ρόντγουελ, αλλά ο 28χρονος άγγλος αμυντικός χαφ την απέρριψε. Οι πιθανότητες... ανατροπής και το σαφάρι για κόφτη

Ο Παναθηναϊκός αναζητά απεγνωσμένα έναν αμυντικό μέσα για να μπορέσει να ενισχύσει το ρόστερ του. Οι Πράσινοι και προσωπικά ο Νίκος Νταμπίζας, έχει αποφασίσει εδώ και καιρό ότι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για να ανεβάσει επίπεδο τους Πράσινους είναι ο Τζακ Ρόντγουελ. Και για αυτόν τον λόγο η προσπάθεια να πειστεί και να πει το «ναι», συνεχίζεται.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πριν από 2-3 ημέρες ο Παναθηναϊκός κατέθεσε νέα πρόταση στον Ρόντγουελ. Προσφορά που περιλάμβανε βελτιωμένες απολαβές σε σχέση με τις προηγούμενες που είχαν κάνει οι Πράσινοι στον 28χρονο αμυντικό μέσο. Μια πρόταση, ωστόσο, που απορρίφθηκε και αυτή τη φορά από τον πρώην διεθνή Αγγλο. Με αποτέλεσμα ο Νταμπίζας να κάνει αγώνα δρόμου για να βρει λύση για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Οι πληροφορίες για το ύψος της προσφοράς που έγινε στον Ρόντγουελ δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά όπως αναφέρουν πληροφορίες, το μεγάλο πρόβλημα στη συγκεκριμένη προσφορά δεν άλλαξε. Ποιο ήταν αυτό το πρόβλημα; Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει υψηλή ρήτρα πώλησης στον Αγγλο. Κάτι που ο ίδιος δεν το επιθυμεί, καθώς θέλει να έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στη χώρα του την επόμενη σεζόν, χωρίς ο Παναθηναϊκός να αποτελεί εμπόδιο.

Από εκεί και πέρα, ο Νταμπίζας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς οι χειρισμοί του σε σημαντικά θέματα έχουν προκαλέσει καθυστέρηση στην κάλυψη της θέσης. Ενώ η χρησιμοποίηση του Νούνιες σε ρόλο αμυντικού μέσου εξελίσσεται πλέον σε ανέκδοτο. Καθώς ο 23χρονος Πορτογάλος έδειξε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Τουλάχιστον όχι τώρα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού μπορεί να διαψεύδει διαρκώς ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για τη μεσαία γραμμή, αλλά τα γεγονότα διαψεύδουν τον ίδιο. Και ειδικά η νέα (αδιαμφισβήτητη) πρόταση στον Ρόντγουελ και η αρνητική απάντηση του παίκτη, δημιουργούν μια δυσάρεστη κατάσταση. Αλλά και αγωνιστικό ζήτημα, ειδικά εάν δεν καλυφθεί το κενό που υπάρχει στα χαφ.

Αυτές τις ώρες ο Νταμπίζας βρίσκεται σε επαφές με ατζέντηδες και ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει, με σκοπό να προλάβει τη διωρία μεταγραφής ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Η οποία εκπνέει το μεσημέρι της Παρασκευής… Με τον Παναθηναϊκό να κάνει το δικό του σαφάρι για να βρει παίκτη και τον Νταμπίζα να ελπίζει ότι έστω την ύστατη ώρα ο Ρόντγουελ θα αλλάξει άποψη και θα πει το «ναι»…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024