
Ο διάλογος Μητσοτάκη με πιτσιρικά και το… high five
Θερμή ήταν η υποδοχή των μαθητών και των γονιών τους στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε το 7ο δημοτικό σχολείο Γαλατσίου για τον αγιασμό ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς
Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου προκειμένου να παραστεί στον αγιασμό βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε πολίτες αλλά και μαθητές, ενώ συνοδευόταν από την υφυπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.
Κατά την άφιξή του ο κ. Μητσοτάκης είχε και έναν απίθανο διάλογο με μικρό μαθητή, με τον οποίο συστήθηκε κάνοντας… high five!
Ο πρωθυπουργός τον ρώτησε τι ομάδα είναι, με το αγοράκι να απαντά «Παναθηναϊκός» και τον κ. Μητσοτάκη να απαντά κάπως… απογοητευμένος: «καλά».
Κατά την είσοδό του, επίσης, δέχτηκε χειροκροτήματα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον προσέγγισαν για να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Ένας κύριος μάλιστα φώναξε στον Κυριάκο Μητσοτάκη «Μας έσωσες κύριε πρωθυπουργέ μου. Λεβέντη μου».
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
