
Ο διάλογος Μητσοτάκη με πιτσιρικά και το… high five
Θερμή ήταν η υποδοχή των μαθητών και των γονιών τους στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε το 7ο δημοτικό σχολείο Γαλατσίου για τον αγιασμό ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς
Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου προκειμένου να παραστεί στον αγιασμό βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε πολίτες αλλά και μαθητές, ενώ συνοδευόταν από την υφυπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.
Κατά την άφιξή του ο κ. Μητσοτάκης είχε και έναν απίθανο διάλογο με μικρό μαθητή, με τον οποίο συστήθηκε κάνοντας… high five!
Ο πρωθυπουργός τον ρώτησε τι ομάδα είναι, με το αγοράκι να απαντά «Παναθηναϊκός» και τον κ. Μητσοτάκη να απαντά κάπως… απογοητευμένος: «καλά».
Κατά την είσοδό του, επίσης, δέχτηκε χειροκροτήματα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον προσέγγισαν για να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Ένας κύριος μάλιστα φώναξε στον Κυριάκο Μητσοτάκη «Μας έσωσες κύριε πρωθυπουργέ μου. Λεβέντη μου».
- Πώς δρούσε η σπείρα που έκανε διαρρήξεις και απάτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και της εφορίας – 8 συλλήψεις
- Μπορεί μια ταινία τρόμου να προκαλέσει μετατραυματικό στρες;
- Ο Τραμπ λέει ότι κέρδισε 1,2 δισ. από κρυπτονομίσματα επειδή «όλοι επωφελούνται» από την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο
- LIVE: Αγγλία – ΛΔ Κονγκό
- Δύο γρήγορα γκολ για τον Παναθηναϊκό με Ταμπόρδα και Τετέι (2-0, vids)
- Αίγιο: Τα νέα στοιχεία και ο άλυτος γρίφος για το διπλό φονικό – Δεκάδες κουτιά με φάρμακα βρέθηκαν στο σπίτι

