
Γεννηματά για Αντώνη Λιβάνη: Εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Αντώνη Λιβάνη εξέδωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Αντώνη Λιβάνη εξέδωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον δικό μας άνθρωπο, τον αγαπημένο μας Αντώνη Λιβάνη» αναφέρει, συμπληρώνοντας ότι ο εκλιπών βρέθηκε «στην πρώτη γραμμή της αντιστασιακής δράσης ενάντια στη δικτατορία και με συνεχή και συνεπή παρουσία στους προοδευτικούς πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες».
«Ως ο στενότερος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου τίμησε την εμπιστοσύνη του και υπήρξε εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε με την δημόσια παρουσία, την προσφορά και το ήθος του μια ολόκληρη εποχή» προσθέτει η κυρία Γεννηματά.
«Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και θα τον τιμούμε πάντα. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του» καταλήγει η δήλωση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 39χρονος που έτρεχε με 192 χλμ σε δρόμο με όριο τα 70
- Μετά την Ιταλία καταδικάζει και η Γαλλία τις δηλώσεις Τραμπ για τον Πάπα
- «Έπινα κρυφά» – Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ αποκαλύπτει ότι είναι πρώην αλκοολικός
- Ο Μπαρτζώκας απάντησε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Μαλαισία: Παρανάλωμα έγιναν 1.000 σπίτια από μεγάλη φωτιά σε παραθαλάσσιο οικισμό – Χιλιάδες εκτοπισμένοι
- Νίκος Καραγεωργίου: Πέθανε ο ιδρυτής της «3αλφα»

