Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ο Sin Boy πόσταρε συνέντευξη του Καζαντζίδη;

Γιατί ο Sin Boy πόσταρε συνέντευξη του Καζαντζίδη;

Συνεχίζει τις προκλητικές αναρτήσεις...

O ράπερ αρχικά ανακοίνωσε πως αλλάζει….όνομα!

«Όλους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τους σκοτώνουν. Γι’ αυτό θα το αλλάξω σε Lil Jesus για να δώσω ελπίδα ότι υπάρχει καλλιτέχνης στην μουσική βιομηχανία που τα κατάφερε χωρίς να χρειαστεί να στερηθεί τη ζωή του»,

Επίσης μέσω InstagramStories ξέσπασε κατά των Illuminati και ανακοίνωσε πως ακυρώνει όλα τα live show του για τον Σεπτέμβριο!

Αργότερα, προσβάλλοντας τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο, ο Sin Boy ανέβασε μία φωτογραφία του Παντελίδη και έγραψε: «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε, επειδή τράκαρε μεθυσμένος».

Μπορεί ο Sin Boy να είναι από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές αυτήν την στιγμή, αλλά εξίσου δημοφιλής παραμένει και ο Παντελίδης οπότε, όπως ήταν επόμενο, το σχόλιο αυτό προκάλεσε την οργή των χρηστών του Διαδικτύου.

https://www.instagram.com/p/B2E6k6Vig3C/

Τώρα ο ράπερ ανήρτησε στο Instagram μια συνέντευξη του Στέλιου Καζαντζίδη στην οποία  ακούμε τον αείμνηστο καλλιτέχνη να λέει: «Ντρέπομαι που το λέω ντρέπομαι που τραγουδώ σε αυτή τη χώρα. Δεν είναι δυνατόν 5.000 τραγούδια μου, να κάνω ζάπινγκ τόσο καιρό και να μην ακούω ούτε ένα στίχο. Και όλα αυτά από μία Εβραία… Με πνίγει το δίκιο, φωνάζω. Γιατί να μη φωνάξω;»

Ο Sin Boy κάτω από το βίντεο έγραψε: «Kori tou matsa einai i Margarita . Afti p eixe ypograpsi o KAZATZIDIS , o PANTELIDIS kai egw . Den einai ELLINIKI ETERIA . An dn pistevete emena se osa lew pistepste ton Stelio Kazatzidi pou ton efage afti i poutana k o pateras tis opws fagan k tn PANTELIDI g ta simferoda ton evrewn . Den eisai monos sou Stelio eimai kai egw mazi sou kai oloi osoi exun pisti oti to kalo sto telos tha nikisi».

Δείτε εδώ την συνέντευξη του Καζαντζίδη:

https://www.instagram.com/p/B2M6p0SCA0V/

Τι συμβαίνει τελικά;

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024