Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Top 25 των πιο ακριβοπληρωμένων στην Ιταλία ο Μανωλάς

Στο Top 25 των πιο ακριβοπληρωμένων στην Ιταλία ο Μανωλάς

Στη θέση No.23 φιγουράρει το όνομα του Κώστα Μανωλά όσον αφορά τη λίστα με τους καλύτερα αμειβόμενος παίκτες της Serie A

Μετά από μια πενταετία στη Ρώμη, ο Κωστάς Μανωλάς αποφάσισε να αποχαιρετήσει την ιταλική πρωτεύουσα και να μεταφερθεί λίγο πιο… νότια για χάρη της Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον Έλληνα αμυντικό το περασμένο καλοκαίρι για την έναρξη της συνεργασίας του, με τον 28χρονο να βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και να γυρίζει μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

Φυσικά, σημαντικός παράγοντας για την απόφαση του έμπειρου στόπερ ήταν και οι οικονομικές απολαβές που του πρόσφεραν οι Ναπολιτάνοι, οι οποίες είναι διόλου ευκαταφρόνητες. Μάλιστα, χάρη στο νέο του συμβόλαιο με τη Νάπολι, ο Μανωλάς βρίσκεται στους 25 πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Ιταλία!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας «Gazzetta Dello Sport», οι ετήσιες αποδοχές του ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ τον κατατάσσουν στην 23η θέση της σχετικής λίστας, μαζί με τους Μέρτενς (Νάπολι), Μπερναρντέσκι, Ντανίλο (Γιουβέντους) και Ριμπερί (Φιορεντίνα).

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνολικό κόστος των μισθών στην Serie A αγγίζει το 1,338 δισ. ευρώ, ενώ αν συνυπολογίσουμε και τους μισθούς των προπονητών ξεπερνά το 1,5 δισ ευρώ!

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024