Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τις δομές προσφύγων στη Λέρο επισκέφτηκε η Νίκη Κεραμέως

Τις δομές προσφύγων στη Λέρο επισκέφτηκε η Νίκη Κεραμέως

Τις Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων στη Λέρο επισκέφθηκε την Τρίτη η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Τις Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων στη Λέρο επισκέφθηκε την Τρίτη η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός πρόκειται να παραστεί την Τετάρτη στον καθιερωμένο αγιασμό σε σχολεία της Λέρου και της Καλύμνου.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η υπουργός Παιδείας συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των κέντρων μη τυπικής εκπαίδευσης στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τα παιδιά των προσφύγων και να υπηρετήσουν στην πράξη το πρότυπο της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς.

«Επισκέφθηκα σήμερα στη Λέρο τις Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων και γνώρισα από κοντά την άοκνη και συγκινητική προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας, αλλά και του προσωπικού των κέντρων μη τυπικής εκπαίδευσης, να στηρίξουν τα παιδιά των προσφύγων και να υπηρετήσουν στην πράξη το πρότυπο της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς» ανέφερε στην ανάρτησή της η υπουργός και συμπλήρωσε:

«Ένα σχολείο που θα αγκαλιάζει όλα τα παιδιά, χωρίς προκαταλήψεις. Παρά τα προβλήματα και τις προκλήσεις, το έργο τους αποτελεί παράδειγμα και έμπνευση για την εκπαιδευτική κοινότητα. Οι άνθρωποι της Λέρου στέλνουν καθημερινά μήνυμα ανθρωπισμού στην Ελλάδα και στον κόσμο».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024