Καθώς τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί μεγαλώνουν και αρχίζουν να φεύγουν από το σπίτι – ήδη ο μεγάλος της γιος Μάντοξ έφυγε για να σπουδάσει στη Νότιο Κορέα – , η ίδια «ανακαλύπτει» εκ νέου τον εαυτό της και επιστρέφει στην ενεργό δράση και την υποκριτική.

Η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ εκτός από τον Μάντοξ, έχουν μαζί τον 15χρονο Παξ, την 14χρονη Ζαχάρα, την 13χρονη Σίλο και τα 11χρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ.

Δείτε ακόμη – Τελεσίγραφο Μπραντ Πιτ σε Αντζελίνα Τζολί για το το διαζύγιο

Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό HELLO η 44χρονη  Αντζελίνα Τζολί, εξομολογήθηκε ότι «όταν τα παιδιά είναι μικρά αισθάνεσαι περισσότερο »μαμά». Όταν όμως φτάνουν στην εφηβεία αρχίζεις να θυμάσαι τη δική σου εφηβεία. Βλέπεις να πηγαίνουν στα κλαμπ και αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να πας κι εσύ».

https://www.instagram.com/p/B0BsnbzIKiS/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B1bka0dp4v4/?utm_source=ig_web_copy_link

Η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτης συνέχισε: «Βρίσκομαι σ’ αυτή τη διασκεδαστική στιγμή, όπου ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου».

Η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να επικεντρωθεί πλέον περισσότερο στην υποκριτική, καθώς η σκηνοθεσία απαιτεί να βρίσκεται περισσότερο χρόνο μακριά από το σπίτι και τα παιδιά της.

«Ασχολούμαι περισσότερο με την υποκριτική απ’ ότι με τη σκηνοθεσία, επειδή η οικογένεια μου με χρειάζεται κοντά της, χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο και προσπάθεια η σκηνοθεσία και ανυπομονώ να το ξανακάνω, όταν οι συνθήκες μού το επιτρέψουν», είπε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/BzaYpMmIyrU/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B0_09lDoAgv/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B1KPnG_ILHh/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/ByX_FybIn1F/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε ακόμη – Η Αντζελίνα Τζολί και οι «Αιώνιοι» στο San Diego Comic – Con 2019

Στην Αντζελίνα Τζολί αρέσει να έχει κοντά τα παιδιά της όταν δουλεύει, γιατί βλέπουν μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της.

«Είναι υπέροχα στα γυρίσματα. Αλλά όταν με βλέπουν να παίζω κάτι ανάλαφρο το θεωρούν τόσο αστείο γιατί με γνωρίζουν πολύ καλά…», δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί.

Δείτε ακόμη – Η Αντζελίνα Τζολί σε νέο «ρόλο»

Γράψτε το σχόλιο σας