Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιορτή ψωμιού στον Πειραιά

Γιορτή ψωμιού στον Πειραιά

Για τη γιορτή ψωμιού θα στηθεί ένα πλήρως εξοπλισμένο αρτοποιείο όπου έμπειροι αρτοποιοί θα ζυμώνουν, θα πλάθουν και θα φουρνίζουν κάθε είδους αρτοσκευάσματα τα οποία στη συνέχεια θα μοιράζονται δωρεάν στους επισκέπτες της εκδήλωσης

Το Σωματείο Αρτοποιών Πειραιώς & Νήσων σε συνεργασία με την εταιρεία Μύλοι Λούλη ΑΕ, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και με την ευγενική υποστήριξη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, διοργανώνουν γιορτή ψωμιού στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, 21 – 24 Σεπτεμβρίου 2019, όπου καλούνται όλοι, μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν από κοντά την τέχνη του Βιοτέχνη Αρτοποιού.

Για τη γιορτή ψωμιού θα στηθεί ένα πλήρως εξοπλισμένο αρτοποιείο όπου έμπειροι αρτοποιοί θα ζυμώνουν, θα πλάθουν και θα φουρνίζουν κάθε είδους αρτοσκευάσματα τα οποία στη συνέχεια θα μοιράζονται δωρεάν στους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προβάλλουμε στους συμπολίτες μας το Φούρνο της Γειτονιάς και να δείξουμε σε όλους τους παρευρισκομένους πώς παράγεται το φρέσκο ψωμί, ιδιαιτέρως δε στα νέα παιδιά που διαμορφώνουν τις διατροφικές τους συνήθειες, ώστε να καταλάβουν τη θρεπτική του αξία και την απαραίτητη παρουσία του για μια ισορροπημένη διατροφή.

Η εκδήλωση θα «ντυθεί» με παραδοσιακή μουσική το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου όπου χορευτικά συγκροτήματα θα κρατήσουν συντροφιά στον κόσμο που θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

Τα εγκαίνια

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00μ.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια της εκδήλωσης.

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου οι μικροί μας φίλοι από δημοτικά σχολεία του Πειραιά θα μάθουν την ιστορία του ψωμιού και στη συνέχεια θα ζυμώσουν και θα δημιουργήσουν το δικό τους φρέσκο ψωμί, μέσα σε ένα ζωντανό διαδραστικό παιχνίδι.

Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες και προμηθευτές του κλάδου μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα και θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση και πλήρη επιτυχία της εκδήλωσης.

Ωρες για το κοινό:

Σάββατο : 17.00 – 21.00

Κυριακή : 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00

Δευτέρα : 10.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00

Τρίτη : 10.00 – 14.00

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024