Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταθέτει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για τη Novartis

Καταθέτει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για τη Novartis

Μετά τον  Ευρωπαίο Επίτροπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο, θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, και του Ευάγγελου Βενιζέλου

Με την κατάθεση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος προσήλθε στον Άρειο Πάγο, αρχίζει σήμερα η έρευνα που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης, για τους χειρισμούς στην πολύκροτη υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Νovartis.

Οι δύο εισαγγελείς του Αρείου Πάγου διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες του συναδέλφου τους Ιωάννη Αγγελή για παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.

«Πριν από ενάμιση  χρόνο,εξαρχής κατέθεσα μηνύσεις κατά των ψευδομαρτύρων και λοιπών για την υπόθεση. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, δεν αναφέρθηκα σε ονόματα. Στόχος μου είναι να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης. Να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Εχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα φέρει στο φως όλη τη σκευωρία και τα ονόματα» δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Μετά τον  Ευρωπαίο Επίτροπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο, θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Τελευταίος, την ερχόμενη Πέμπτη, θα καταθέσει ο κ. Αγγελής, οι έγγραφες καταγγελίες του οποίου αποτελούν και την βάση της έρευνας που διενεργείται στον Άρειο Πάγο.

Sports in

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή της ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών στο χθεσινό παιχνίδι με την Έβερτον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024