Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα οι απολογίες για την επίθεση κατά των αιγύπτιων ψαράδων

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα οι απολογίες για την επίθεση κατά των αιγύπτιων ψαράδων

Με την επανέναρξη των συνεδριάσεων της δίκης, ανοίγει ο κύκλος των απολογιών των πέντε κατηγορουμένων για τη βάναυση επίθεση που δέχθηκαν οι αιγύπτιοι αλιεργάτες, από μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης

Συνεχίζεται σήμερα με τις απολογίες των κατηγορουμένων για την άγρια επίθεση σε βάρος αιγύπτιων ψαράδων το 2012  η δίκη για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Με την επανέναρξη των συνεδριάσεων της δίκης, ανοίγει ο κύκλος των απολογιών των πέντε κατηγορουμένων για τη βάναυση επίθεση που δέχθηκαν οι αιγύπτιοι αλιεργάτες, από μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης,τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2012, στο σπίτι που έμεναν στο Ικόνιο Περάματος.

Ποιοι συμμετείχαν στην επίθεση

Στην υπόθεση των τεσσάρων ψαράδων κατηγορούμενοι είναι ο θεωρούμενος επικεφαλής της Τοπικής της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα Αναστάσιος Πανταζής και τα μέλη Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Δημήτριος Αγριογιάννης, Θωμάς Μαρίας και Μάρκος Ευγενικός. Στην επίθεση, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικαστικής έρευνας, συμμετείχε και μία ανήλικη, η οποία έχει παραπεμφθεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Η βασική κατηγορία αφορά απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία η επίθεση του Τάγματος εφόδου ήταν ιδιαίτερα βίαιη και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός από τους τέσσερις αλλοδαπούς.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024