
Μήνυμα Μητσοτάκη στην Αλβανία: «Μπλόκο» στην ένταξη αν δεν σεβαστείτε την ελληνική μειονότητα
Οπως είπε ο πρωθυπουργός «δεν πρόκειται η Ελλάδα να συναινέσει σε έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία εάν δεν δω έμπρακτα μέτρα που θα αίρουν διακρίσεις που γίνονται εις βάρος εθνικής ελληνικής μειονότητας στη χώρα»
Μήνυμα προς την Αλβαβία έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.
Οπως είπε ο πρωθυπουργός «δεν πρόκειται η Ελλάδα να συναινέσει σε έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία εάν δεν δω έμπρακτα μέτρα που θα αίρουν διακρίσεις που γίνονται εις βάρος εθνικής ελληνικής μειονότητας στη χώρα».
Μάλιστα, τόνισε πως έθεσε το ζήτημα αυτό στις επαφές που είχε με τους ευρωπαίους ηγέτες (σ.σ. Μακρόν, Μέρκελ, Ρούτε) επειδή επίκειται συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον Οκτώβριο.
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται σε νέους κλάδους – Πότε ξεκινάει η εφαρμογή της β’ φάσης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (3/6): Πού θα δείτε το Game 1 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και τα φιλικά
- Παιανία: Εννέα συλλήψεις για υπόθεση ξυλοδαρμού ανηλίκων – Τους χτυπούσαν με ρόπαλα
- Ουκρανία – Ρωσία: 7 νεκροί από πλήγμα ουκρανικού drone σε λεωφορείο κοντά στο Ντονέτσκ
- Κάτι έχει το νερό στη χώρα των Βάσκων
- «Η ζωή με δοκίμασε» – Ο Τζον Τραβόλτα αναζητά το «θετικό» μετά την απώλεια της γυναίκας και του γιου του


