Ολοένα και πιο ανανεωμένη εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η Ξανθή Τζερεφού, πρώην παίκτρια του πρώτου κύκλου του τηλεοπτικού ριάλιτι ανάδειξης μοντέλων GNTM.

Η πανέμορφη Ξανθή Τζερεφού κατά καιρούς έχει αναφερθεί στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της, που δεν την επηρεάζουν, όπως υποστηρίζει, καθώς εξακολουθεί να αγαπά τον εαυτό της με τις όποιες του ατέλειες.

Βέβαια το τελευταίο διάστημα, στις φωτογραφίες, που αναρτά στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εμφανίζεται ιδιαίτερα αδυνατισμένη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Η ανανέωσή της όμως δεν περιορίζεται μονάχα στα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα μαγιό ή τα κιλά της!

Η Ξανθή Τζερεφού έκανε μία νέα αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση που μας εντυπωσίασε πολύ! Συγκεκριμένα, ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, μία σέλφι όπου ποζάρει με τα μαλλιά της πολύ πιο διαφορετικά, από αυτά έχουμε συνηθίσει!

Στη λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία γράφει χαρακτηριστικά: «Ένας από τους πολλούς λόγους που λατρεύω την δουλειά μου είναι ότι κάθε μέρα μπορείς να είσαι διαφορετικός άνθρωπος» ενώ δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί «Και ας μοιάζεις με αυτό το look με κανις».

Δείτε το νέα αλλαγή της Ξανθής Τζερεφού: