Μετά τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση και τα εννιά γκολ διαφορά, ο Ολυμπιακός ντούμπλαρε τις νίκες του κόντρα στην Μπόρατς και σφράγισε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του και έφτασαν στη νίκη με άνεση.
Αντίπαλος του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση θα είναι η VSSCM Politehnica Timisoara από τη Ρουμανία με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο 5-6/10 εκτός έδρας και τον επαναληπτικό εντός στις 12-13/10.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 12-12. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα είχαν τον έλεγχο του αγώνα με τους Τινκίρ και Τζηρά να ανεβάζουν τη διαφορά στο συν τρία στο 6ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί και μείωσαν σε 21-20 αλλά η κυριαρχία του Ολυμπιακού ήταν αδιαμφισβήτητη μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Μπόρατς. Με το σκορ στο 28-24 ο Σπίκιτς απέκρουσε πέναλτι και με το τελικό 30-25 ο Ολυμπιακός σφράγισε την πρόκριση με δυο νίκες και συνολικό σκορ 60-46.
Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Τζηράς με 12 γκολ και ακολούθησε ο Άγγελος Τσίλης με 8.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σόφια ενόψει του ματς με τη Χάποελ, με τους Χέιζ-Ντέιβις, Χουάντσο και Γκραντ στην αποστολή – Ποιοι έμειναν εκτός